Δημήτρης Μητρόπαπας

Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1992. Κατάγεται από το Άργος και οι πρώτες του μουσικές σπουδές άρχισαν εκεί. Συγκεκριμένα στο ωδείο “Διέσις” με καθηγητή κρουστών τον Χρήστο Ζελελίδη.
Με γενικότερη μελέτη πάνω στη Θεωρία της Μουσικής και την Αρμονία ενώ κύριο μουσικό του όργανο παρέμειναν τα τύμπανα και τα κρουστά, το 2010 σπούδασε “Drums & Percussion” στο KMH (Royal College of Music) της Στοκχόλμης στη Σουηδία. Από το 2012 άρχισε να παραδίδει μαθήματα μουσικής και το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το ίδιο έτος με το συγκρότημα “HalfNote” και το EP “Lies” ενώ ακολούθησαν διακρίσεις και εμφανίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς (1η θέση Nakas Band Festival 2014) και φεστιβάλ (River Party , Νεστόριο 2013).
Το 2015 έκανε το πρώτο του βήμα στη μοντέρνα, νεο-κλασσική σύνθεση με το μουσικό πείραμα “Op3” και το concept album “HOPE” – το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριου του 2016 από τη Fluttery Records. Συνέθεσε το μεγαλύτερο μέρος του και υπέγραψε το σενάριο και τα κείμενα ενώ απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές(από ελληνικό και ξένο μουσικό τύπο) για τη μουσική σύνθεση και το πρωτότυπο γενικό concept που αντιπροσωπεύει καθώς συνδυάζει ζωντανό θέατρο και μουσική στη σκηνή.